LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

Assalammualaikum w.b.t

Hello guys, hope you guys doing good today!

Fuhh, after a long long time, I didn't update anything here. What a hectic life I had 😵 (padahal takdela busy sangat pun. Heee

Act, aku dah start praktikal sekarang, so quite busy la. So, cerita dia sekarang ni, baca tajuk atas tak??

Ok, jom kita baca sama-sama

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

💖 LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA 💖

Siqahiqa is actually my twitter friend. We have known each other since three weeks ago I guess. Baru lagi. But she kind of a good friend and she was a pretty girl!. And one more thing about her that I loved is, she is a person who get addicted into books too!! Lots of love to her. I found my books buddy. Go check her blog guys. (I give the link below)

Ok, mari kita teruskan pada apa yang ingin aku sampaikan. Sebenarnya Siqahiqa ada buat giveaway, and the gift was aweeeesome guys, seriously awesome. (aku tengah excited ni 😍)

Ok, sebelum korang join giveaway ni, ini adalah syarat penyertaan untuk giveaway ni:

1. Follow Blog Siqahiqa http://www.siqahiqa.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa(please backlink).
5. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini. 

Cubalah, mana tau kot korang berpeluang untuk menang giveaway ni. Ok sekarang let we proceed to the gift (Drum roll please...)

Here we go! 💖
Yasmin Mogahed punya buku kot. Memang love la 💗 (all the photo are credit to Blog SIQAHIQA)
Pretty notebook of Duck (all the photo are credit to Blog SIQAHIQA)

Duck scarf (all the photo are credit to Blog SIQAHIQA)


Selamat mencuba, 
Lots of Love 💝








Comments

Popular posts from this blog

Thinker Studios

Book Review: Empayar oleh Teme Abdullah

Aku ok